X
    Categories: Novedades

Regal de nadal Kids&Us

Hello families,

Kids&Us us presenta ‘NATURAL GIFTS‘, les nostres propostes de regals pensats com a complements perfectes per a l’aprenentatge de l’idioma.

Seguint amb la nostra filosofia d’aprenentatge global, aquests regals es converteixen en una eina amena i divertida per consolidar durant les vacances el que s’ha après a classe.

Babies i Kids


  • Els peluixos de Mousy, Linda i Bunny, així com el nino de Sam, són els personatges que acompanyen els vostres fills durant els seus primers anys a Kids&Us. El joc simbòlic i afectiu és molt important en la franja d’1 a 3 anys, i els nostres ninos s’arriben a convertir en els seus companys inseparables, tant a dins com a fora de l’aula.
  • READ ME A STORY és la línia editorial que Kids&Us llança amb l’objectiu d’omplir els buits existents en el mercat de contes i llibres de lectura en llengua anglesa per a infants no angloparlants.
  • Per als Kids més grans trobareu la col·lecció «Listen&Play«, un conjunt de llibres interactius mitjançant els quals els infants reben resposta sobre els encerts i errors amb l’objectiu de consolidar l’aprenentatge de l’idioma tot jugant.
  • Per treure’n encara més profit, també funcionen amb el Talking Pen, un llapis lector de contes que permet una correcta lectura, pronúncia, dicció i entonació del contingut. Llegir un conte en anglès als vostres fills ja no serà cap problema!
Per als més petits tenim «Play&Learn with Colours» i «Play&Learn with Numbers«, dues opcions que ens ofereixen recorreguts diferents a través dels colors o dels números i amb un vocabulari adaptat a nens de 9 a 24 mesos.

L’ovelleta Betty Sheep (de 2 a 4 anys) i la inquieta Gina Ginger (de 5 a 7 anys) són els personatges que faran que els nens i nenes descobreixin divertides aventures amb un nivell d’anglès adequat a la comprensió tant d’ells mateixos com dels pares que els explicaran les històries.


Tween&Teens


A Kids&Us creiem que la lectura és una manera meravellosa d’oferir als nostres fills més exposició a l’anglès. A partir dels 9 anys, la capacitat lectora està més que desenvolupada, i pensem que amb els nostres llibres «The Red Jungle Mystery«, «Night at the Funfair» i «Three Little Pigs» els posem a l’abast de la mà la possibilitat de ser els protagonistes d’un viatge ple d’aventures i diversió en anglès. Són llibres que ofereixen diverses activitats i que també requeriran consultes a Internet per poder continuar la història.

En el següent link us podeu descarregar més informació sobre els nostres materials lúdico-didàctics: http://www.kidsandus.es/ca/univers/a-casa/


¡Gracias por suscribirte!

Kids&Us Mallorca

Kids&Us Mallorca: