Novedades

Regal de nadal Kids&Us

Hello families,

Kids&Us us presenta ‘NATURAL GIFTS‘, les nostres propostes de regals pensats com a complements perfectes per a l’aprenentatge de l’idioma.

Seguint amb la nostra filosofia d’aprenentatge global, aquests regals es converteixen en una eina amena i divertida per consolidar durant les vacances el que s’ha après a classe.

Babies i Kids


  • Els peluixos de Mousy, Linda i Bunny, així com el nino de Sam, són els personatges que acompanyen els vostres fills durant els seus primers anys a Kids&Us. El joc simbòlic i afectiu és molt important en la franja d’1 a 3 anys, i els nostres ninos s’arriben a convertir en els seus companys inseparables, tant a dins com a fora de l’aula.
  • READ ME A STORY és la línia editorial que Kids&Us llança amb l’objectiu d’omplir els buits existents en el mercat de contes i llibres de lectura en llengua anglesa per a infants no angloparlants.
  • Per als Kids més grans trobareu la col·lecció «Listen&Play«, un conjunt de llibres interactius mitjançant els quals els infants reben resposta sobre els encerts i errors amb l’objectiu de consolidar l’aprenentatge de l’idioma tot jugant.
  • Per treure’n encara més profit, també funcionen amb el Talking Pen, un llapis lector de contes que permet una correcta lectura, pronúncia, dicció i entonació del contingut. Llegir un conte en anglès als vostres fills ja no serà cap problema!
Per als més petits tenim «Play&Learn with Colours» i «Play&Learn with Numbers«, dues opcions que ens ofereixen recorreguts diferents a través dels colors o dels números i amb un vocabulari adaptat a nens de 9 a 24 mesos.

L’ovelleta Betty Sheep (de 2 a 4 anys) i la inquieta Gina Ginger (de 5 a 7 anys) són els personatges que faran que els nens i nenes descobreixin divertides aventures amb un nivell d’anglès adequat a la comprensió tant d’ells mateixos com dels pares que els explicaran les històries.


Tween&Teens


A Kids&Us creiem que la lectura és una manera meravellosa d’oferir als nostres fills més exposició a l’anglès. A partir dels 9 anys, la capacitat lectora està més que desenvolupada, i pensem que amb els nostres llibres «The Red Jungle Mystery«, «Night at the Funfair» i «Three Little Pigs» els posem a l’abast de la mà la possibilitat de ser els protagonistes d’un viatge ple d’aventures i diversió en anglès. Són llibres que ofereixen diverses activitats i que també requeriran consultes a Internet per poder continuar la història.

En el següent link us podeu descarregar més informació sobre els nostres materials lúdico-didàctics: http://www.kidsandus.es/ca/univers/a-casa/


¡Gracias por suscribirte!

Kids&Us Mallorca

 ¿Te gustaría visitar uno de nuestros centros o venir a una clase de muestra gratuita? Escríbenos un whatsapp al 627682246 o deja tu email o teléfono y contactaremos contigo. 

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Kids and Us will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.