Padres

Linda’s big boys and girls

Hello everyone!
 
El curs de Linda és el segon de Kids&Us, per a nins i nines de dos i tres anys. És un curs molt emocionant, ple de sorpreses, d’experiments, de moviment i també de desenvolupament de l’autonomia dels nins. Comencen el curs sent quasi «babies» (com en Bunny!), i quan acaba el curs són ninets i ninetes més autònoms, capaços de comunicar-se i de fer moltes coses, que aviat aniran a escola.
 
Per això, en la majoria de grups de Linda, els nins comencen les clases de Kids acompanyats dels pares. Però l’acaben tots solets! La mestra de cada grup ha triat el millor moment (molts a la tercera o quarta unitat) perquè els pares sortissin de classe. Per gairebé tots, ha estat un procés fàcil, perquè els nins coneixien perfectament el funcionament de les sessions, la mestra, na Linda i en Bunny (oh, en Bunny, que l’estimam!), etc.

El fet de fer les classes només amb els nins, a més de fomentar l’autonomia, a vegades també ens és bo per poder-los prestar més atenció i perquè el nin se centri només en la mestra i les activitats. Molts de nins fins i tot parlen més sense els pares.

Aquesta darrera unitat de Linda, hem begut water i cocoa (yummy, yummy!), hem seguit ballant, hem jugat amb les balls, ens hem fet moltes tickles, hem conegut molts d’animals (hippo, monkey, elephant, lion, giraffe, etc.), hem jugat amb play dough («sabes cómo se dice en castellano? PLAS-TI-LI-NA», em va dir na Catalina) i hem fet moltes coses més.

I sabeu què? Els nins de Linda ja no diuen només «Yes, please» quan volen una cosa; ara també aprenen a demanar dient «Can I have a ball, please?». Què vos pareix? Això és una senyora frase, i una de les estructures estrella dels cursos Sam i Emma de Kids.

Vos deix un parell de fotos dels alumnes de Linda de Manacor bevent cocoa i abraçant en Bunny («Hug, hug, hug, I love you very much»). Bon cap de semana.

Elisabet

¡Gracias por suscribirte!

Kids&Us Mallorca

 ¿Te gustaría visitar uno de nuestros centros o venir a una clase de muestra gratuita? Escríbenos un whatsapp al 627682246 o deja tu email o teléfono y contactaremos contigo. 

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Kids and Us will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.