Novedades

Aprendizaje de la amistadQue el teu fill tingui amics és una de les millors notícies per a una mare. I no, no em refereixo a les festes d’aniversari multitudinàries.
Tenir un amic quan s’és petit és una de les experiències més enriquidores de la curta vida d’un nen.  És el primer vincle important amb algú que no és de la família i això, encara que sembli obvi, significa establir una relació de confiança amb algú que no és del cercle de la “fidelitat contrastada” de la família. Tenir un amic implica seguretat en un mateix, i per això s’ha de percebre com una gran notícia per als pares.
Més enllà que l’amic agradi o no, que els pares del nen agradin o no, els valors lligats a l’amistat són molt importants per al desenvolupament emocional dels nens. Confiança, seguretat, capacitat de compartir i de guardar secrets són aptituds molt importants que el nen anirà adquirint mentre experimenta amb les noves amistats.
En una societat globalitzada i interconnectada com l’actual, no existeixen límits per conèixer persones de qualsevol lloc del món amb un sol clic. Avui dia conèixer totes les cultures i l’aprenentatge que se’n deriva és a l’abast de tots els nens. El potencial de trobar amics és tan gran com el món, i els valors que el nen pot aprendre són tan valuosos com l’amor d’una mare. 

Natàlia Perarnau, fundadora i creadora del mètode Kids&Us¡Gracias por suscribirte!

Kids&Us Mallorca

 ¿Te gustaría visitar uno de nuestros centros o venir a una clase de muestra gratuita? Escríbenos un whatsapp al 627682246 o deja tu email o teléfono y contactaremos contigo. 

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Kids and Us will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.