Novedades

Summer readers

Les nostres propostes de lectura en anglès per aquest estiu!! Aquests llibres es converteixen en una eina amena i divertida per consolidar l´anglès durant les vacances.
READ ME A STORY
Read me a Story és la nova línia editorial que llança Kids&Us. Contes i llibres de lectura en llengua anglesa per a infants no angloparlants.
L’ovelleta Betty Sheep (de 2 a 4 anys) i la inquieta Gina Ginger (de 5 a 7 anys)són els personatges que faran que els nens i nenes descobreixin divertides aventures amb un nivell d’anglès adequat a la comprensió d´els nens.
També funcionen amb el Talking Pen, un llapis lector de contes que permet una correcta lectura, pronúncia, dicció i entonació del contingut. Llegir un conte en anglès als vostres fills ja no serà cap problema
LISTEN&TOUCH, JUGAR I APRENDRE AMB NOMÉS UN «TOC»
LISTEN&TOUCH és una col•lecció de llibres-joc que funciona únicament amb el Talking Pen. Amb aquests llibres els nens podran jugar en anglès. Tindreu entre les mans un llibre «màgic» amb més de 40 jocs i centenars de locucions.
POTENCIANT LA LECTURA
A Kids&Us volem plantejar la lectura des d’una altra perspectiva i sempre amb textos creats específicament per al seu nivell d’anglès i la seva maduresa.

Descarregueu-vos el Catàleg Summer Readers!¡Gracias por suscribirte!

Kids&Us Mallorca

 ¿Te gustaría visitar uno de nuestros centros o venir a una clase de muestra gratuita? Escríbenos un whatsapp al 627682246 o deja tu email o teléfono y contactaremos contigo. 

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Kids and Us will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.